Heeft u een vraag?

contact

Betonvloeren Wendrickx = dé referentie in betonwerken !

Betonnetten tegen een interessante prijs
Hierop kunt u bouwen

Betonnetten zijn een onmisbaar element voor de stevigheid van betonvloeren en daarom zorgen wij ook voor een all-in prijs wanneer u uw oprit of terras te Hulshout door ons laat gieten. De netten worden gebruikt waar nodig zodat u een stevige en solide betonnen constructie krijgt.

Diverse maten

Wij beschikken over betonnetten in allerlei maten en vormen die geschikt zijn voor iedere toepassing. Ook voor de doe-het-zelvers voorzien wij betonnetten tegen een top prijs te Hulshout. De netten worden geleverd op de werf op de datum die u wenst en u kunt van start gaan met het maken van uw gewenste constructie die zonder twijfel extra stevig zal zijn.

Sneller

Wie opteert om te werken met beton zal merken dat deze materiaalsoort ideaal is voor wie snel een constructie wenst te maken zonder dat het bouwwerk hierbij aan stevigheid moet inboeten. Na afwerking kan het beton in allerhande kleuren geschilderd worden zodat u niet zal merken dat het eigenlijk om gewoon beton gaat. Wilt u een offerte ontvangen voor betonnetten? Of bent u zelf niet echt handig en kiest u ervoor om uw terras, oprit of bekisting volledig door ons te laten voorzien? Bel of mail dan meteen.

Betonvloerwerken Wendrickx BVBA

Bruulstraat 12
2235 - Hulshout


Tel.: 015 70 00 12 015 70 00 12
BTW BE 0837.940.339

Waarom voor ons kiezen?

  • Trappen
  • Opritten
  • Terrassen
  • Bekistingen