Heeft u een vraag?

contact

Betonvloeren Wendrickx = dé referentie in betonwerken !

Egalisatie met laser van uw oprit in beton
Een vlotte toegang tot uw woning

Niets zo vervelend als een slechte of onveilige toegang tot de woning. En toch valt dit vaak voor want de oprit of het terras zijn vaak één van de elementen die als laatste aangepakt worden. In veel gevallen gaan er zelfs nog enkele jaren voorbij zonder oprit omdat het budget reeds aan andere zaken gespendeerd werd.

Betaalbare oprit

Toch hoeft een oprit niet oneindig duur te zijn. Een oprit in beton voor uw woning of zaak te Hulshout is in veel gevallen goedkoper dan een klassieke, betegelde ondergrond. Het werk zelf verloopt ook vlotter dan wanneer men tegels of kasseien moet gaan leggen. Bent u van plan uw oprit aan te leggen? Overweeg dan zeker ook eens een betonnen oprit, geplaatst door Betonvloeren Wendrickx.

Werken van A tot Z

Voor de aanleg van uw oprit in beton te Hulshout regelen wij alle werken. Dus ook het uitbreken van de oude oprit, het egaliseren van de ondergrond aan uw nieuwbouw en uiteraard de bekisting en betonnetten nemen wij voor onze rekening. Eens alle voorbereidende werken gedaan zijn storten wij het beton, dat achteraf geëgaliseerd wordt met een laser voor een strak resultaat. Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Neem dan snel contact op voor een afspraak en een offerte op maat.

Betonvloerwerken Wendrickx BVBA

Bruulstraat 12
2235 - Hulshout


Tel.: 015 70 00 12 015 70 00 12
BTW BE 0837.940.339

Waarom voor ons kiezen?

  • Trappen
  • Opritten
  • Terrassen
  • Bekistingen