Heeft u een vraag?

contact

Betonvloeren Wendrickx = dé referentie in betonwerken !

Tuinpaden en terras in beton
Oneindig terrasjesplezier bij u thuis

Een terras in beton biedt zonder twijfel een forse meerwaarde voor uw woning. Beton is een duurzame materiaalsoort die zich voor heel wat toepassingen leent en de aanleg van een terras is hier één van.

Welke werken nemen wij voor onze rekening

Alle werken die gerelateerd zijn aan de aanleg van uw terras in beton te Hulshout worden door ons team uitgevoerd. Zo zorgen wij voor het uitbreken van uw oud terras indien dit nodig is. Eventuele oude leidingen worden vervangen of wanneer u een extra riolering wenst kunnen wij dit voorzien. Het beton wordt op vakkundige wijze gegoten en daarna geëgaliseerd met een laser voor een perfect eindresultaat. Waterputjes en afvoergoten zorgen voor een vlotte afvoer van al het overtollig regenwater. Ook tuin- en wandelpaden in beton horen bij het geheel.

Professionele werkwijze

Wie beroep doet op Betonvloeren Wendrickx kiest voor puur vakmanschap. Uw terras in beton regio Hulshout wordt met de grootste finesse afgewerkt zodat een prachtig eindresultaat gegarandeerd is. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u op beide oren kunt slapen wanneer u de werken door onze vakmensen laat uitvoeren. Toon ons uw tuin en wij leggen een prachtig terras voor u aan. Bel of mail vandaag nog voor info of een offerte. Check alvast onze referenties.

Betonvloerwerken Wendrickx BVBA

Bruulstraat 12
2235 - Hulshout


Tel.: 015 70 00 12 015 70 00 12
BTW BE 0837.940.339

Waarom voor ons kiezen?

  • Trappen
  • Opritten
  • Terrassen
  • Bekistingen